Overheerlijke Griekse rauwe honing van Pure Hone

Gepubliceerd op 29 september 2021 om 10:44

Tegenwoordig staat Griekse rauwe honing op één de eerste plaatsen voor de beste kwaliteit ter wereld, en dit omdat de rijke Griekse bijenteeltflora de bijen in staat stelt om verschillende honingrijke ingrediënten te creëren. Sparren, dennen, eiken, tijm, Acacia en wilde oregano zijn slechts een klein deel van de flora die onze bijen uitzonderlijk voedsel biedt om onze honing te produceren, een volledig natuurlijk product dat uitblinkt door zijn hoge voedingswaarden.

Herkmonst van onze rauwe Griekse honing

De planten die gevonden worden binnen een straal van 3-5 km van de kolonies bepalen het type en de eigenschappen van honing. Het uiterlijk, de geur en de smaak van de gevarieerde elementen kenmerken de kwaliteit van elke honingsoort. In rauwe honing zijn meer dan 200 voedingsstoffen terug te vinden en het is rijk aan koolhydraten, ichnostocheia, eiwitten, aminozuren, enzymen en vitamine B die een bron van energie, vitaliteit, antioxiderende en anti-aging werking zijn en een belangrijke bijdrage leveren aan de bescherming van de gezondheid. Wij bieden verschillende soorten overheerlijke rauwe Griekse honing aan: Dennenhoning, Sparrenhoning, Eikenhoning Tijmhoning. Ben jij op zoek naar top kwaliteit rauwe honing? Bestel direct in onze WEBSHOP!

Onze missie en visie

Onze visie is om de authentieke honing uit verschillende landen en uitzonderlijke natuurgebieden, wereldwijd te promoten. Een toewijding aan kwaliteit is een van de drijvende principes van ons bedrijf. Leveren van hoogwaardige honing van de imker is voor ons zowel een wettelijke als een morele plicht jegens de consument. Onze producten zijn een belangrijke speler op de honingmarkt door de hoge kwaliteit. Ons bedrijf gelooft in vertrouwen, professionaliteit, teamwork, innovatie maar bovenal in hoge kwaliteit waarover niet te onderhandelen valt. Dankzij samenwerking met de Griekse imker Asterios, hebben wij in 2021 overheerlijke Griekse rauwe honing geintroduceerd. Onze Griekse honing wordt geproduceerd in de bergen van Noord-Thracië, in een werkelijk ongerepte omgeving ver uit de buurt van de stedelijke vervuiling, in een lokaal ecosysteem van extreem dichte, aromatische flora van endemische, zelfgezaaide bloemplanten, bomen en struiken. Onze missie is het verzamelen van hoogwaardige rauwe honing met de specifieke kenmerken van het plantenleven van elke locatie. Honing varieert, net als wijn, van seizoen tot seizoen en is volledig afhankelijk van de veranderingen in de natuur en de weersomstandigheden. Daarom streven we ernaar om onze klanten in elk gewas een uniek ambachtelijk product te leveren, door onze imker verzameld en niet opnieuw verpakt. Het transport van bijen naar verschillende locaties in Griekenland maakt het verzamelen van Pure Honey van verschillende bloemen en honingdauw mogelijk, waardoor authentieke smaken worden gecreëerd waarbij het menselijk lichaam ook wordt beschermd. Sparren, eiken, tijm en wilde oregano zijn slechts een klein deel van de flora die onze bijen uitzonderlijk voedsel biedt om onze honing te produceren, een volledig natuurlijk product dat uitblinkt door zijn hoge voedingswaarden. 

De onvervalste smaak van Griekse honing

Griekse honing van de imker wordt gemaakt door bijen. De bijen produceren honing uit en voor zichzelf. Wist je dat er in Griekenland maar liefst 358 soorten bijen voorkomen? Reken hier onder meer wilde bijen toe, zoals wesp bijen en hommels, die geen honing maken. Deze leven niet in kasten, maar solitair. De honingbij is de bij die bekend staat om het produceren van honing. Vroeger kwam deze ook veel voor in het wild, maar inmiddels heeft deze veel hinder van ziekten. Rauwe Griekse honing wordt geproduceerd door de honingbij. Deze maken de honing aan de hand van de nectar die ze in bloemen vinden. Dit kan alleen in de lente en de zomer, niet in de winter of herfst, als er nauwelijks nog bloemen te vinden zijn.

Maak kennis met onze imker Asterios

BESTEL DIRECT RAUWE GRIEKSE HONING DIRECT VAN DE IMKER

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.