• GRATIS honinglepel bij elke bestelling!
  • Groot assortiment
  • Top kwaliteit rauwe honing
  • Vriendelijke klantenservice
  • Snelle bezorging
echte honing bestellen

Honing van de imker

Bijenteelt is onze passie

Honing van de imker. De imkerijen met traditie!

De imkerijen met traditie! Bijenteelt is een traditie die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Bij PureHoney kan je echte honing van de imker kopen.

Honing van de imker

Honing van de imker met passie voor bijen en gezonde rauwe honing...

De gezonde rauwe honing die wij aanbieden komt van een natuurlijke imkerijen, opgerichten in de vroege jaren '80 van de vorige eeuw in de buurt van het Swietokrzyski National Park. Tegenwoordig is dit een Natura 2000 gebied. Jarenlang was het een kleine imkerij, met verschillende bijenkolonies, waar veel ervaring is opgedaan. Tegenwoordig zijn ze vaardig genoeg om hun typische gezonde rauwe honing van de imker te delen met anderen. 

Wij winnen echte rauwe honing en zorgen voor de natuur

De imkerijen met verstand van echte honing...

Door deze geweldige kennis van de natuur, gesteund door de professionele aanpak van de imkers, garanderen wij de hoogste kwaliteit honing. De meeste van onze bijenkorven liggen in natuurlijke bossen en blijven op 1 plek staan, andere korven worden verplaatst naar bijvoorbeeld koolzaad, acacia en boekweit struiken, waardoor wij de hoogste kwaliteit rauwe honing van de imker verkrijgen. 

De specialiteit in onze honingshop - Naaldbomenhoning

Specialiteit van de imkerijen... rauwe honing van de imker

De specialiteit van de imkerijen is de Boshoning en Naaldbomenhoning uit het hart van het Swietokrzyskie gebergte waar onze bijen leven. Daarnast bieden wij nog meer bijzondere rauwe honing soorten zoals Boekweithoning, Lindehoning, Bloemenhoning of Aaciahoning. Bij PureHoney.nl is mogelijk alleen echte rauwe honing van de imker bestellen. 


Volg ons op Facebook en Instagram !