Pure Honey & Vital Farma - Hoofdsponsors van Voetbalvereniging Husaria Remo

Gepubliceerd op 26 april 2023 om 07:14

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat PureHoney samen met VitalFarma, tijdens het seizoen 2023/2024 de officiële hoofdsponsor zal zijn van Husaria-Remo, het oudste Poolse voetbalteam in Nederland.

Inhoudsopgave:

  1. Wie is Husaria Remo?

  2. De samenwerking tussen PureHoney, VitalFarma en Husaria Remo

  3. Over Vital Farma

  4. Over Pure Honey

  5. Pure Honey en Vital Farma ondersteunen de ontwikkeling van sportinitiatieven in Nederland

  6. Kom op, voetbalfans en supporters!

Wie is Husaria Remo?

Husaria Remo is een voetbal team uit Den Haag met een rijke geschiedenis dat zich al jaren inzet voor de ontwikkeling van de Poolse cultuur en de promotie van sport onder Polen die in het buitenland wonen. Husaria Remo is de oudste officiele Poolse voetbalteam in Nederland, opgericht bijna 20 jaar geleden in Den Haag. Het team speelt in de Nederlandse amateurcompetitie en heeft een grote schare fans die hen elke wedstrijd komen om Husaria Remo te supporten. 

De samenwerking tussen PureHoney, VitalFarma en Husaria Remo

De samenwerking tussen Pure Honey, VitalFarma en Husaria Remo zal resulteren voor de organisatie en het volledige uitrusting van het team met alle nodige benodigdheden. Rauwe Honing staat bekend om zijn voedingswaarde en het vermogen om het energieniveau te verhogen, en we hopen dat onze honing het team en de fans zal voorzien van de benodigde energie om de de beste resultaten te behalen. 

Over Vital Farma

VitalFarma is een online winkel en producent van hoogwaardige vitamines en voedingssupplementen. VitalFarma produceert voedingssupplementen die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de veeleisende consument. De producten zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken, grondige kwaliteitscontrole en de hoogste kwaliteit natuurlijke ingrediënten.

Over Pure Honey

Pure Honey is een online winkel die honing van de imker van de top kwaliteit levert. We bieden alleen de beste, 100% natuurlijke honing aan, rechtstreeks van lokale imkers uit verschillende landen. We geloven in het ondersteunen van lokale producenten en het promoten van natuurlijke, gezonde en duurzame voeding. In onze assortiment hebben wij ook andere bijenproducten zoals ✓ propolis
✓ 
bijenwas kaarsen
✓ cosmetica met honing
✓ cosmetica met bijenwas
 cosmetica met propolis

 

 

We zijn vereerd om samen te werken met Husaria-Remo en hen te voorzien van onze natuurlijke producten en supplementen van VitalFarma. We geloven dat deze samenwerking de Poolse voetbalgemeenschap in Nederland zal helpen groeien en bloeien. We zijn er trots op dat we een rol kunnen spelen in het ondersteunen van de ontwikkeling van Poolse sporten en cultuur in Nederland en we kijken uit naar de spannende competitie. In het seizoen 2023/2024 zullen wij ervoor zorgen dat Husaria zich optimaal kan presenteren in de voetbalcompetitie, door te zorgen voor de organisatie van tenues en volledige voetbalsets.

Kom op, voetbalfans en supporters!

Pure Honey, Vital Farma en Husaria Remo nodigen jullie uit om deel uit te maken van de opwindende reis van Husaria-Remo in het seizoen 2023/2024. De wedstrijden vinden plaats op het Asmanseweg in Den Haag. Laten we samen de Poolse gemeenschap en hun team ondersteunen en aanmoedigen om hun doelen te bereiken! Wees erbij en mis het niet!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.