• GRATIS cadeau bij elke bestelling!⭐
  • Groot assortiment⭐
  • Top kwaliteit rauwe honing⭐
  • Vriendelijke klantenservice⭐
  • Snelle bezorging⭐
rauwe honing kopen

Pure Honey is verkozen tot één van de 101 beste bedrijven en Startup's van Nederland!
Klik op de afbeelding en lees meer!

RAUWE HONING KOPEN

Cadeu's sets
Webwinkel Keurmerk

Webwinkel Keurmerk

RAUWE HONING KOPEN

Wij horen nog steeds meer dat mensen willen rauwe honing kopen. Rauwe honing is en gezonde product en levert het organisme waardevolle vitale stoffen, honing is eigenlijk een makkelijk verteerbare natuurlijke suiker. Bij een wardevolle en gezonde voeding kunnen wij rauwe honing en in plaats van witte suiker als zoetstof gebruiken. Het genieten van natuurlijke, koudgeslingerd, biologische en onbewerkte rauwe honing helpt ook op natuurlijke manier om uw licham in goede vorm te houden.  Rauwe honing is nooit gekookt en onbewerkt. Honing van de imker  is leverancier van snelle energie die meer dan welke stof ook aan een goede spisvertering bijdraagt. 

WAAROOM HONING KOPEN?

Bij Pure Honey zorgen wij voor top kwaliteit koudgeslingerde rauwe honing. Honing kopen doe jij eenvoudig en snel bij Pure Honey. Onze natuurlijke en 100% puur honing is leverbaar in verschillende hoeveelheden. Koolzaadhoning, Bloemenhoning, Lindehoning, Acaciahoning?

Rauwe honing kopen

Rauwe honing

rauwe honing

HONING VAN DE IMKER KOPEN

Je weet het of misschien niet, maar er zijn een groot aantal poolse honingsoorten. Ze hebben verschillende eigenschappen en toepassingen. Meest van de soorten zijn makkelijk te herkennen aan hun kleur en geur. Soms smaak van de honing lijkt op elkaar en moet pollenanalyse gemaakt worden om soort van honing te bepalen. Honing die in de supermarkten en groothandel's te koop is, is vaak geen 100% honing of kan ook gemengde honing zijn, wat betekent dat ze geen of minder waardevolle geneeskrachtige eigenschappen heeft.  Honing van de imker kopen is helaas steeds moelijker omdat echte honing een steeds zeldzamer product is. Helaas gebeurd heel vaak dat  bijenstallen suikersiroop in de zomer aan bijen geven en zo krijgen zij meer honing. Honing van de imker is natuurlijk bij Pure Honey online te koop.  Honing van de imker kopen?  Direct en snel in onze WEBSHOP.

HONING ONLINE BESTELLEN?

Heel veel van bewuste consumenten zien af van de consumptie van geraffineerde suiker en gebruiken in plaats daarvan in de natuur gemaakte rauwe honing. Echte rauwe honing is niet zonder reden 'het zoete goud' genoemd. Het smaak van natuurlijke honing van de imker echt heeerlijk! Elke soort van rauwe honing smaakt anders... Boekweithoning is geschikt voor kinderen omdat milde en zoete smaak, lindehoning heeft een heerlijke, licht muntachtige geur, boshoning is zeer aromatisch en bijzonder sterk in smaak. Honing online bestellen en snel thuis ontvangen? Natuurlijk bij Pure Honey!

HOE WORDT RAUWE HONING GEOOGST?
De imker oogst de honing doorgaans eind juni. Op dat moment zitten de raten in de kasten vol honing. Werken de bijen extra hard, dan kan er soms eind augustus nog een tweede keer worden geoogst. Nederlandse honing komen kan, als je geluk hebt, twee keer in het jaar: vers uit de raat. Met behulp van rook worden de bijen kalm gehouden, zodat ze minder snel steken.

WASDEKSELTJES SLUITEN DE HONINGRAAT AF
Heeft de echte honing eenmaal de juiste dikte, dan wordt deze met behulp van een wasdekseltje afgesloten. Het type nectar (afkomstig uit de bloem) bepaalt de smaak van de honing. Er is een zeker percentage van één bloemsoort nodig voor de honing het recht heeft een specifieke naam als lindehoning, klaverhoning of acaciahoning te dragen. Het is vervolgens aan de imker de honing te oogsten en aan jou om de honing te kopen.

Honing oogst
rauwe honing bestellen

HONING KOPEN EN KRISTALLISATIE

Honing is een natuurproduct dat bij lang bewaren kan veranderen. Vanaf paar weken tot paar manden na honing kopen is mogelijk honing kristallisatie. Kristallisatie is een volledig natuurlijk proces dat vroeg of laat bij elke soort natuurlijke honing komt. Het tijdstip waarop hangt af van de verhouding tussen fructose en glucose, het watergehalte en de temperatuur van bewaren. Een heldere rauwe honing met een hoog gehalte glucose zal sneller kristalliseren dan een donkere soort echte honing waarin meer fructose erin zit. Kristallisatie kan zich over een periode van weken of maanden duren. 

WAAR HONING KOPEN?

Door de toenemende ontwikkeling van de industrie en landbouw zal op veel plaatsen geen natuurlijke honing meer te verkrijgen zijn. Hoe intensiever landbouw wordt bedreven in een streek of landschap, hoe moeilijker het voor de imker is om een goede opbrengst van rauwe honing te waarborgen, eenvoudig omdat er te weinig bijengebied is. Pure Honey komt uit natuurlijke Natura 2000 gebied in de pools gebergte. Deze regio heel bekend is in hele wereld van natuurlijke en 100% rauwe honing van de imker.

Wil jij echte rauwe honing kopen?
Bestel direct in onze WEBSHOP


Volg ons op Facebook and Instagram!