rauwe honing kopen

RAUWE HONING


MEEST VERKOCHT:

RAUWE HONING

De meeste honing die in winkels verkrijgbaar is wordt gemengd met honing van andere landen die niet bij de EU horen. Heel vaak is het gemengd met goedkopere honing. Kwaliteit van gemengde honing is automatisch lager dan puur honing. PureHoney is niet gemengd en komt uit een erkende imkerij.  Daardoor is onze rauwe honing gezond en heel erg lekker. Bij Pure Honey kan je eenvoudig en snel rauwe honing kopen.

RAUWE HONING KOPEN
Rauwe honing kopen doe jij eenvoudig en snel bij Pure Honey. De rauwehoning is leverbaar in verschillende hoeveelheden. Rauwe honing kopen en snel thuis ontvangen? Bestel HIER DIRECT.

HONING VAN DE IMKER

Onze natuurlijke honing wordt op een volledig natuurlijke manier gemaakt. Elk jaar bieden wij verschillende soorten rauwe honing aan, maar de hoeveelheid is voornamelijk afhankelijk van het weer. Wij zijn geen fabriek , daarom is de hoeveelheid van natuurlijke honing die wij hebben elk jaar anders. Wij garanderen niet dat  we 12 maanden per jaar onze rauwe honing kunnen aanbieden. Wij hebben elk jaar een beperkte hoeveelheid. PureHoney is niet alleen webwinkel met natuurlijke honing, maar ook kennisbank over honing. Bij Pure Honey koop je rauwe honing van de imker.

DE BIJZONDERE SMAAK VAN RAUWE HONING

Na het eten van rauwe honing, kunnen wij een delicate branderigheid voelen. Rauwe honing bevat de aroma's van bloemstuifmeel en veel waardevolle stoffen zoals koolhydraten, eiwitten, organische zuren en een verzameling vitamines. De smaak en "scherpte" van rauwe honing komt van het stuifmeel van de bloemen die worden verzameld, het verschil kan worden gevoeld zonder zelfs een specialist te zijn. Onze echte honing smaakt net als echte honing zou moeten smaken.

RAUWE HONING KRISTALLISATIE

Elke rauwe honing  kristalliseert en verandert zijn toestand van vloeibaar naar vast, het is een natuurlijk proces in echte honing, maar alleen een hoge kwaliteit honing vertoont dit proces. Kristallisatie kan tot enkele maanden na het echte  honing slingeren duren. Alle rauwe honing soorten kristalliseren anders, lindehoning kristalliseert sneller dan acaciahoning. Natuurlijke honing die meer glucose dan fructose bevat kristalliseert sneller. Wij verhitten en mengen onze rauwe honing niet zodat hij zijn waarde niet verliest en 100% natuurlijk blijft. 

RAUWE HONING UIT NATUURGEBIED

Onze imkerijen bevinden zich in een natuurlijk Natura 2000 gebied en is volledig beschermd tegen industrie, kunstmatige infrastructuur, vervuiling en geluidsoverlast. Deze bijenkorven staan maximaal 100 m van de lokale bossen. Hierdoor krijgen wij echte honing, uniek in smaak en met geweldige voedingswaarden. PureHoney honing smaakt hierdoor zo lekker en natuurlijk. Pure Honey is een webwinkel met rauwe honing online.

Wil jij echte rauwe honing kopen?
Bestel direct in onze WEBSHOP

Volg ons op Facebook and Instagram!