rauwe honing kopen

RAUWE HONING KOPEN

Boekweithoning

MEEST VERKOCHT:

RAUWE HONING

Rauwe honinglevert het organisme waardevolle, makkelijk verteerbare soorten suiker en wardevolle vitale stoffen. Als rauwe honing bij de dagelijkse voeding goed gedoseerd wordt, ingepast, zijn er tegen deze vorm van zoetconsumptie geen bezwaren.  Bij een gezonde, hoogwardige voeding kan men rauwe honing direct van de imker in plaats van witte suiker als zoetstof gebruiken. Het genieten van natuurlijke, koudgeslingerd, biologische en onbewerkte rauwe honing onbewerkte rauwe honing leidt automatisch tot een natuurlijke bevrediging van de behoefte aan zoet. Rauwe honing is nooit gekookt en onbewerkt. Rauwe honing is leverancier van snelle energie die meer dan welke stof ook aan een goede spisvertering bijdraagt. 

WAAROOM RAUWE HONING?

Bij Pure Honey zorgen wij voor top kwaliteit koudgeslingerde rauwe honing. Rauwe honing kopen doe jij eenvoudig en snel bij Pure Honey. Onze natuurlijke en 100% rauwe honing is leverbaar in verschillende hoeveelheden. Rauwe honing kopen en snel thuis ontvangen? Koolzaadhoning, Bloemenhoning, Lindehoning, Acaciahoning? Bestel HIER DIRECT.

Rauwe honing kopen

Rauwe honing

rauwe honing

RAUWE HONING VAN DE IMKER

Je weet het of misschien niet, maar er zijn een groot aantal honingsoorten. Ze hebben verschillende eigenschappen en toepassingen. Ze zijn te herkennen aan hun kleur en geur, maar het is vaak heel lastig. Voor de zekerheid kan bij de kwalificatie van honing voor een bepaald ras pollenanalyse worden gevraagd, die wordt uitgevoerd door verschillende laboratoria. Honing die in de winkelschappen te vinden is, is vaak kunstmatige of gemengde honing, wat betekent dat ze geen of minder waardevolle geneeskrachtige en nutritionele eigenschappen hebben. Echte honing van de imker is helaas een steeds zeldzamer product. Momenteel geven veel bijenstallen suikerstroop aan bijen om meer product te krijgen en verkopen het in een grotere markt. Honing van de imker is natuurlijk bij Pure Honey online te koop. Rauwe Honing kopen? Honing van de imker? Direct en snel in onze WEBSHOP.

DE BIJZONDERE SMAAK VAN RAUWE HONING

De meeste voedingsbewuste consumenten zien af van de consumptie van geraffineerde suiker en gebruiken in plaats daarvan in de natuur gemaakte rauwe honing. Echterauwe honing rauwe honing is niet zonder reden 'het zoete goud' genoemd. Het smaak van natuurlijke honing van de imker echt heeerlijk! Elke soort van rauwe honing smaakt anders... Acaciahoning is geschikt voor kinderen omdat milde en zoete smaak, lindehoning heeft een heerlijke, licht muntachtige geur, boshoning is zeer aromatisch en bijzonder sterk in smaak. Wil jij meer over rauwe honing weten? Bezoek onze WEBSHOP en lees meer.

RAUWE HONING KRISTALLISATIE

Honing is een natuurproduct dat bij lang bewaren kan veranderen. Kristallisatie is een volledig natuurlijk proces dat vroeg of laat bij elke soort rauwe honing optreedt. Het tijdstip waarop hangt af van de verhouding tussen druivensuiker en vruchtensuiker, het watergehalte en de temperatuur van bewaren, hoe geringer de kans op rauwe honing kristallisatie. Een heldere rauwe honing met een hoog gehalte druivensuiker zal sneller kristalliseren dan een donkere soort echte honing waarin het deel vruchtensuiker overheerst. Karistallisatie kan zich over een periode van weken of maanden voordoen.

BIOLOGISCHE RAUWE HONING

Uit de vastgestelde maatregelen blijkt duidelijk dat er in talrijke gebieden met daarin intensieve landbouw helaas ook in de toekomst geen biologische honing kan worden gewonnen, hoewel steeds meer imkers kun bijen biologische beginselen houden. Hoe intensiever landbouw wordt bedreven in een streek of landschap, hoe moeilijker het voor de imker is om een goede opbrengst van biologische honing te waarborgen, eenvoudig omdat er te weinig bijengebied is. Pure Honey komt uit natuurlijke Natura 2000 gebied in de pools gebergte. Deze regio heel bekend is in hele wereld van natuurlijke en 100% rauwe honing van de imker.

Wil jij echte rauwe honing kopen?
Bestel direct in onze WEBSHOP

rauwe honing

Volg ons op Facebook and Instagram!