• Altijd GRATIS honinglepel!
  • Groot assortiment
  • Top kwaliteit rauwe honing
  • Vriendelijke klantenservice
  • Snelle bezorging
rauwe honing kopen

RAUWE HONING KOPEN

Boekweithoning
Cadeu's sets
Webwinkel Keurmerk

MEEST VERKOCHT:

Webwinkel Keurmerk

RAUWE HONING KOPEN

Wij horen nog steeds meer dan mensen willen rauwe honing kopen. Rauwe honing levert het organisme waardevolle, makkelijk verteerbare soorten suiker en wardevolle vitale stoffen. Als rauwe honing bij de dagelijkse voeding goed gedoseerd wordt, ingepast, zijn er tegen deze vorm van zoetconsumptie geen bezwaren. Bij een gezonde, hoogwardige voeding kan men rauwe honing kopen en in plaats van witte suiker als zoetstof gebruiken. Het genieten van natuurlijke, koudgeslingerd, biologische en onbewerkte rauwe honing leidt automatisch tot een natuurlijke bevrediging van de behoefte aan zoet. Rauwe honing is nooit gekookt en onbewerkt. Honing van de imker  is leverancier van snelle energie die meer dan welke stof ook aan een goede spisvertering bijdraagt. 

WAAROOM HONING KOPEN?

Bij Pure Honey zorgen wij voor top kwaliteit koudgeslingerde rauwe honing. Honing kopen doe jij eenvoudig en snel bij Pure Honey. Onze natuurlijke en 100% puur honing is leverbaar in verschillende hoeveelheden. Rauwe honing kopen en snel thuis ontvangen? Koolzaadhoning, Bloemenhoning, Lindehoning, Acaciahoning?

Rauwe honing kopen

Rauwe honing

rauwe honing

HONING VAN DE IMKER KOPEN

Je weet het of misschien niet, maar er zijn een groot aantal poolse honingsoorten. Ze hebben verschillende eigenschappen en toepassingen. Ze zijn te herkennen aan hun kleur en geur, maar het is vaak heel lastig. Voor de zekerheid kan bij de kwalificatie van rauwe honing voor een bepaald ras pollenanalyse worden gevraagd, die wordt uitgevoerd door verschillende laboratoria. Honing die in de winkelschappen te vinden is, is vaak kunstmatige of gemengde honing, wat betekent dat ze geen of minder waardevolle geneeskrachtige en nutritionele eigenschappen hebben.  Honing van de imker kopen is helaas steeds moelijker omdat echte honing een steeds zeldzamer product is. Momenteel geven veel bijenstallen suikerstroop aan bijen om meer product te krijgen en verkopen het in een grotere markt. Honing van de imker is natuurlijk bij Pure Honey online te koop.  Honing van de imker kopen?  Direct en snel in onze WEBSHOP.

HONING ONLINE BESTELLEN?

De meeste voedingsbewuste consumenten zien af van de consumptie van geraffineerde suiker en gebruiken in plaats daarvan in de natuur gemaakte rauwe honing. Echte rauwe honing is niet zonder reden 'het zoete goud' genoemd. Het smaak van natuurlijke honing van de imker echt heeerlijk! Elke soort van rauwe honing smaakt anders... Boekweithoning is geschikt voor kinderen omdat milde en zoete smaak, lindehoning heeft een heerlijke, licht muntachtige geur, boshoning is zeer aromatisch en bijzonder sterk in smaak. Honing online bestellen en snel thuis ontvangen? Natuurlijk bij Pure Honey.

HONING KOPEN EN KRISTALLISATIE

Honing is een natuurproduct dat bij lang bewaren kan veranderen. Vanaf paar weken tot paar manden na honing kopen is mogelijk honing kristallisatie. Kristallisatie is een volledig natuurlijk proces dat vroeg of laat bij elke soort natuurlijke honing optreedt. Het tijdstip waarop hangt af van de verhouding tussen druivensuiker en vruchtensuiker, het watergehalte en de temperatuur van bewaren, hoe geringer de kans op rauwe honing kristallisatie. Een heldere rauwe honing met een hoog gehalte druivensuiker zal sneller kristalliseren dan een donkere soort echte honing waarin het deel vruchtensuiker overheerst. Kristallisatie kan zich over een periode van weken of maanden voordoen. Wij raden

WAAR HONING KOPEN?

Uit de vastgestelde maatregelen blijkt duidelijk dat er in talrijke gebieden met daarin intensieve landbouw helaas ook in de toekomst geen biologische honing kan worden gewonnen, hoewel steeds meer imkers kun bijen biologische beginselen houden. Hoe intensiever landbouw wordt bedreven in een streek of landschap, hoe moeilijker het voor de imker is om een goede opbrengst van biologische honing te waarborgen, eenvoudig omdat er te weinig bijengebied is. Pure Honey komt uit natuurlijke Natura 2000 gebied in de pools gebergte. Deze regio heel bekend is in hele wereld van natuurlijke en 100% rauwe honing van de imker.

Wil jij echte rauwe honing kopen?
Bestel direct in onze WEBSHOP

rauwe honing

MEEST VERKOCHT:

Volg ons op Facebook and Instagram!