• GRATIS cadeau bij elke bestelling!
  • Groot assortiment
  • Top kwaliteit rauwe honing
  • Vriendelijke klantenservice
  • Snelle bezorging
rauwe honing kopen

BOEKWEITHONING

Webwinkel Keurmerk

BOEKWEITHONING

Boekweithoning bevat veel vitamines en micro-elementen. Boekweithoning is bekend van aanzienlijke hoeveelheid vitamine P. Deze is nodig voor het opnemen van vitamine C. In vergelijking met andere honingsoorten beschikt boekweithoning bovendien over 5,5 keer meer antioxidanten. Het heeft een donkere kleur van sterke thee. Lange tijd opgeslagen op een plaats waar licht mogelijk is, verandert het van kleur van donkerbruin naar bijna zwart. Het wordt daarom beschouwd als de donkerste van alle natuurlijke honing. Daarnaast is het te herkennen aan de intense geur van witte en roze boekweitbloemen. Boekweithoning vormt na kristallisatie dikke en harde kristallen. De smaak is pittig, zoet en licht brandend, daarom past het niet altijd bij kinderen. Het bevat meer dan 50% fructose en maar liefst 46% glucose. Afkomstig van het ongerepte poolse gebergte natuurgebied in de buurt van het Swietokrzyskie  National Park, is supervers van de oogst van dit jaar.

BOEKWEITHONING KOPEN

Boekweithoning kopen doe jij eenvoudig en snel bij Pure Honey. De boekweithoning is leverbaar in verschillende hoeveelheden:
Boekweithoning  250g
Boekweithoning 450g
Boekweithoning 1000g
Boekweithoning kopen en snel thuis ontvangen? Bestel in onze WEBSHOP.

Boekweithoning

Boekweithoning

Boekweithoning kopen

Boekweithoning kopen

BOEKWEITHONING SMAAK

De donkere boekweithoning heeft een sterke, intense smaak en een krachtig aroma. De smaak is ook nog eens zeer uitgesproken, je proeft duidelijk een moutsmaak. Niet te vergelijken met andere honingsoorten. Boekweithoning heeft een specifieke smaak en wordt om vele redenen aanbevolen voor de dagelijkse voeding. 

BOEKWEITHONING WERKING

Door gebruik te maken van deze honing zal je dan ook altijd kunnen rekenen op meerdere, interessante gezondheidsvoordelen. Bovendien is boekweithoning heel bekend om zijn positieve invloed op het lichaam. Boekweithoning kan de schadelijkheid van stimulerende middelen zoals koffie, nicotine en alcohol verminderen. De werking van boekweithoning bij de preventie is bijzonder waardevol. Boekweithoning kan ook goed zijn voor bloedarmoede behandelingen. Het is heel gezond om elke dag rauwe honing te gebruiken. 

BOEKWEITHONING GEBRUIKEN

Het is een perfect alternatief voor gewone suiker. Je kunt het prima toevoegen aan thee, koffie, ontbijt. Het wordt ook gebruikt in verschillende soorten maskers en scrubs. Voor direct gebruik kan de honing het beste in het keukenkastje gezet worden, daar bij lagere temperaturen de honing sneller kristalliseert. Dit is een volkomen natuurlijk proces.

Wil jij boekweithoning kopen?
Bestel direct in onze WEBSHOP!

Volg ons op Facebook and Instagram!