Rauwe honing kopen

Puur honing

Waarom PureHoney honing?

PureHoney uit Natura 2000 gebied - Onze imkerijen bevinden zich in een natuurlijk Natura 2000 gebied en is volledig beschermd tegen industrie, kunstmatige infrastructuur, vervuiling en geluidsoverlast. Deze bijenkorven staan maximaal 100 m van de lokale bossen. Hierdoor krijgen wij echte en puur honing, uniek in smaak en met geweldige voedingswaarden. PureHoney honing smaakt hierdoor zo lekker en natuurlijk. Pure Honey is een webwinkel met rauwe honing online.

Puur honing! De meeste honing die in winkels verkrijgbaar is wordt gemengd met honing van andere landen die niet bij de EU horen. Heel vaak is het gemengd met goedkopere honing. Kwaliteit van gemengde honing is automatisch lager dan pure  honing. PureHoney is niet gemengd en komt uit een erkende imkerij.  Rauwe Honing online bestel je envoudig bij PureHoney.nl.

Alleen echte honing kristalliseert! - Elke natuurlijke honing  kristalliseert en verandert zijn toestand van vloeibaar naar vast, het is een natuurlijk proces in honing, maar alleen een hoge kwaliteit honing vertoont dit proces. Kristallisatie kan tot enkele maanden na het honing slingeren duren. Alle honing soorten kristalliseren anders, lindehoning kristalliseert sneller dan acaciahoning.  Honing die meer glucose dan fructose bevat kristalliseert sneller. Wij verhitten en mengen onze honing niet zodat hij zijn waarde niet verliest en 100% natuurlijk blijft.

Ongefilterde honing - De meeste honing is verkrijgbaar in winkels of supermarkten en ondergaat vele processen, waaronder ultrafiltratie. Ultrafiltratie is een proces dat zeer waardevolle stoffen  zoals eiwitten, pollen en veel vitamines verwijdert. Daarom heeft honing in supermarkten een uniforme structuur. De structuur van onze rauwe honing is puur en naturel.

Beperkte hoeveelheid - Onze puur honing wordt op een volledig natuurlijke manier gemaakt. Elk jaar bieden wij verschillende soorten honing aan, maar de hoeveelheid is voornamelijk afhankelijk van het weer. Wij zijn geen fabriek , daarom is de hoeveelheid honing die wij hebben elk jaar anders. Wij garanderen niet dat  we 12 maanden per jaar onze honing kunnen aanbieden. Wij hebben elk jaar een beperkte hoeveelheid.

De echte smaak van puur honing! Na het eten van puur honing, kunnen we een delicate branderigheid voelen.Echte honing bevat de aroma's van bloemstuifmeel en veel waardevolle stoffen zoals koolhydraten, eiwitten, organische zuren en een verzameling vitamines. De smaak en "scherpte" van honing komt van het stuifmeel van de bloemen die worden verzameld, het verschil kan worden gevoeld zonder zelfs een specialist te zijn. Onze honing smaakt net als natuurlijke honing zou moeten smaken.

PureHoney honing is veilig - Bijen zijn erg gevoelig. Bijen sterven af als ze in contact komen met een schadelijke omgeving. Het zijn insecten die bijzonder gevoelig zijn voor elke vorm van vervuiling en wanneer ze vervuilde nectar tegenkomen (bijv. van chemisch bespoten planten) sterven ze. PureHoney komt uit een veilig gebied waar onze bijen gezond en fit kunnen blijven.

     Bestel rauwe honing online bij Pure Honey.nl!