honing kopen

Rauwe honing

Rauwe honing uit natuurgebied 

Onze imkerijen bevinden zich in een natuurlijk Natura 2000 gebied en is volledig beschermd tegen industrie, kunstmatige infrastructuur, vervuiling en geluidsoverlast. Deze bijenkorven staan maximaal 100 m van de lokale bossen. Hierdoor krijgen wij rauwe honing, uniek in smaak en met geweldige voedingswaarden. PureHoney honing smaakt hierdoor zo lekker en natuurlijk. Pure Honey is een webwinkel met rauwe honing online.

Honing uit Natura 2000

Rauwe honing - wat is dit precies?

De meeste honing die in winkels verkrijgbaar is wordt gemengd met honing van andere landen die niet bij de EU horen. Heel vaak is het gemengd met goedkopere honing. Kwaliteit van gemengde honing is automatisch lager dan puur honing. PureHoney is niet gemengd en komt uit een erkende imkerij.  Daardoor is onze rauwe honing gezond en heel erg lekker. Bij Pure Honey kan je eenvoudig en snel rauwe honing kopen.

Echte rauwe honing

Alleen echte rauwe en natuurlijke honing kristalliseert

Elke rauwe honing  kristalliseert en verandert zijn toestand van vloeibaar naar vast, het is een natuurlijk proces in echte honing, maar alleen een hoge kwaliteit honing vertoont dit proces. Kristallisatie kan tot enkele maanden na het echte  honing slingeren duren. Alle rauwe honing soorten kristalliseren anders, lindehoning kristalliseert sneller dan acaciahoning. Natuurlijke honing die meer glucose dan fructose bevat kristalliseert sneller. Wij verhitten en mengen onze rauwe honing niet zodat hij zijn waarde niet verliest en 100% natuurlijk blijft. 

Honing kristallisatie

Ongefilterde rauwe honing

De meeste honing is verkrijgbaar in winkels of supermarkten en ondergaat vele processen, waaronder ultrafiltratie. Ultrafiltratie is een proces dat zeer waardevolle stoffen  zoals eiwitten, pollen en veel vitamines verwijdert. Daarom heeft honing in supermarkten een uniforme structuur. De structuur van onze rauwe honing is puur en naturel. 

Rauwe honing

Beperkte hoeveelheid natuurlijke honing

Onze natuurlijke honing wordt op een volledig natuurlijke manier gemaakt. Elk jaar bieden wij verschillende soorten rauwe honing aan, maar de hoeveelheid is voornamelijk afhankelijk van het weer. Wij zijn geen fabriek , daarom is de hoeveelheid van natuurlijke honing die wij hebben elk jaar anders. Wij garanderen niet dat  we 12 maanden per jaar onze rauwe honing kunnen aanbieden. Wij hebben elk jaar een beperkte hoeveelheid. PureHoney is niet alleen webwinkel met natuurlijke honing, maar ook kennisbank over honing.

Honing van de imker

De bijzondere smaak van echte honing

Na het eten van echte honing, kunnen wij een delicate branderigheid voelen. Echte honing bevat de aroma's van bloemstuifmeel en veel waardevolle stoffen zoals koolhydraten, eiwitten, organische zuren en een verzameling vitamines. De smaak en "scherpte" van echte honing komt van het stuifmeel van de bloemen die worden verzameld, het verschil kan worden gevoeld zonder zelfs een specialist te zijn. Onze rauwe honing smaakt net als echte honing zou moeten smaken.

Rauwe Naaldbomenhoning

Rauwe honing bewaren

In tegenstelling tot bijna alle andere voedingsmiddellen is rauwe honing onder de juiste omstandigheden jaren zonder kwaliteitverlies te bewaren. Daaroom is er geen uiterste bruikbaarheiddatum nodig. Omdat de meeste consumenten rauwe honing vermoedelijk in kleine hoeveelheden en daarom steeds vers kopen, spreken we hier over het bewaren van groetere hoeveelheden in een huishouden. Rauwe honing moet in het indeale geval in een onverwarmde ruimte, bijvoorbeeld in de kelder of in een voorraadkast, op een constante temperatuur tot 18 graden

Rauwe honing lekker

Heerlijke rauwe honing

Rauwe honing lekker en gezond

Zoals al in onze website is opgemerkt, is rauwe honing door zijn unieke samenstelling voedingsmiddel en geneesmiddel tegelijk. Rauwe honing levert het organisme waardevolle, makkelijk verteerbare soorten suiker en waardevolle vitale stoffen. Als rauwe honing bij de dagelijkse voeding goed gedoseerd wordt ingepast, zijn er tegen deze vorm van zoetconsumtie geen bewaren. Bij een gezonde, hoogwaardige voeding kan men rauwe honing in plaats van witte suiker gebruiken.

Rauwe honing gezond

Top kwaliteit rauwe honing

Rauwe honing goed voor je weerstand

Het weerstandsvermogen van het organisme wordt verhoogd door regelmatige consumtpie van rauwe honing. Bij het verkoudheid kan heet water (maximaal 40 graden) verrijkt met gember, rauwe honing en citroen vaak wonderen doen. Omdat rauwe honing als zuiver natuurproduct bijna alles bevat dat een lichaam nodig heeft, is er geen enkele reden om niet elke dag op de een of andere manier te genieten van de rauwe honing.  Vanwege zijn unieke samenstelling is rauwe honing een uitzonderlijk goed versterkend middel door zwangere en zogende vrouwen, kinderen, ouderen, zwakkeren en zieken.

Rauwe honing tappen


MEEST VERKOCHT: