honing van de imker

Zoutlampen en zoutkandelaars gecombineerd met bijenwaskaarsen creëeren een natuurlijke lucht-ionisatie. Het goede moment voor jezelf om uit te rusten! 

Een zoutkandelaar of zoutlamp heeft veel voordelen, dit is ook de reden dat steeds meer mensen deze lamp wil hebben. Door de positieve effecten van deze zoutsteen zul je meer rust in huis ervaren. Dit komt doordat een zoutlamp negatieve ionen genereert als hij verwarmd wordt met een kaars of lamp.

Een ion is een molecuul die elektrisch geladen is. Een overschot aan positieve ionen in de leefomgeving kan klachten veroorzaken zoals stress, hoofdpijn en longproblemen zoals astma en ook slaapproblemen. Negatieve ionen worden gecreëerd door natuurverschijnselen, zoals een zoutsteen. 

 

 

Wat zijn de eigenschappen van  zoutkandelaars en zoutlampen ?
  • Een zoutkandelaar is waarschijnlijk een natuurlijke lucht-ionisator die het niveau van negatieve ionen in ruimtes effectief verhoogt. 
  • In zoutkandelaars wordt het ionisatie-effect verder verhoogd door de warmte van de brandende kaarsen.
  • Bio-energetherapeuten en homeopaten in West-Europa hebben zout kandelaars aanbevolen als hulpmiddel bij de behandeling van allergieën, astma, ademhalings- en hart- en vaatziekten.
  • De krachten van de zoutkristallen waren al eeuwen geleden bekend. In de oudheid werden de zoutkandelaars als medicijn gebruikt.
  • Zoutkandelaars brengen niet alleen een unieke sfeer in onze woning, maar ook door luchtionisatie en de bekende interactie van kleuren verbetert ons welzijn. Handmatige verwerking en natuurlijke grondstoffen maken elk exemplaar uniek.
  • Zoutkandelaars verminderen nare geuren en zuiveren de lucht.
  • Ze kunnen energie geven en de kwaliteit van slapen verbeteren. De zoutsteen kun je in de woonkamer of op het nachtkastje zetten.
  • De negatieve ionen kunnen ervoor zorgen dat de opname van bloed en zuurstof in de hersenen wordt verbeterd en dat daardoor ook onze concentratie wordt verbeterd.
  • Zoutkandelaars kunnen een winterdepressie verminderen. Door het natuurlijke licht van de lamp kan het de symptomen van een winterdepressie verminderen. Daarnaast zorgen de negatieve ionen voor een betere luchtkwaliteit waardoor je je sowieso beter voelt.

Natuurlijke producten bij PureHoney.nl