• GRATIS cadeau bij elke bestelling 🎁
  • Groot assortiment ✅
  • Top kwaliteit rauwe honing ⭐
  • Vriendelijke klantenservice ❤️
  • Snelle bezorging 🔥
rauwe honing kopen

NAALDBOMENHONING

Webwinkel Keurmerk

Naaldbomenhoning kopen

Afkomstig van het ongerepte poolse gebergte natuurgebied in de buurt van het Swietokrzyskie  National Park, is supervers van de oogst van dit jaar.

De specialiteit in onze winkel is de naaldbomenhoning uit het hart van de Swietokrzyskie bergen. Zijn eigenschappen zijn vergelijkbaar met manuka honing maar naaldbomen honing is veel goedkoper. Dankzij vele vitamines en gezondheidswaarden wordt naaldbomenhoning ook wel "Koninklijke" honing genoemd. Deze honing kunnen we herkennen omwille van zijn uitgesproken vloeibaarheid en donkere kleur. 

Het wordt meestal verkregen uit dennebomen, pijnbomen, sparbomen en lariksen. Deze honing kan helpen tegen overbelasting, stress en vermoeidheid en wordt soms gebruikt bij natuurlijke geneeskunde. Het wordt aanbevolen in het geval van nier- en urinewegaandoeningen, lever- en galkanalen en gewrichten. Het kan helpen bij de behandeling van astma en nierstenen.

 Naaldbomenhoning kan ook helpen met nerveuze spanningen verminderen, ook zijn hoeveelheid antioxidanten is merkwaardig hoger dan bij andere honingsoorten. Natuurlijk voorkomende antioxidanten (A-A's) zijn belangrijke ingrediënten van het voedsel. De A-A's kunnen mensen beschermen tegen kanker, hart- en vaatziekten, neurodegeneratieve aandoeningen en verouderingsprocessen. Bevat 9 keer meer bio-elementen dan nectar-honing!Naaldbomenhoning is bijzonder, het is niet overal te verkrijgen. Het is heel gezond om elke dag rauwe honing te gebruiken.

Wil jij naaldbomenhoning kopen?
Bestel direct in onze WEBSHOP!

Volg ons op Facebook and Instagram!