• GRATIS cadeau bij elke bestelling!⭐
  • Groot assortiment⭐
  • Top kwaliteit rauwe honing⭐
  • Vriendelijke klantenservice⭐
  • Snelle bezorging⭐
rauwe honing kopen

KOOLZAADHONING

Webwinkel Keurmerk

KOOLZAADHONING

Koolzaadhoning wordt door bijen aangemaakt uit nectar van de koolzaad bloemen , die in Europa op de Poolse vlaktes en massa bloeit. Afkomstig van het ongerepte poolse gebergte natuurgebied in de buurt van het Swietokrzyskie  National Park, is supervers van de oogst van dit jaar. Dit is een hele populaire honing in Nederland. Het wordt gekenmerkt door een specifieke lichte kleur. In zijn vloeibare vorm heeft het een strokleur. In de gekristalliseerde vorm is het echter een romige of lichtgele kleur. Deze honing wordt begin april en mei als een van de eerste soorten verkregen.

KOOLZAADHONING KOPEN

Koolzaadhoning kopen doe jij eenvoudig en snel bij Pure Honey. De koolzaadhoning is leverbaar in verschillende hoeveelheden:
Koolzaadhoning  250g
Koolzaadhoning 450g
Koolzaadhoning 1000g
Koolzaadhoning kopen en snel thuis ontvangen? Bestel in onze WEBSHOP.

KOOLZAADHONING SMAAK

De smaak van koolzaadhoning is zeer mild met een lichte bitterheid. Koolzaadhoning wordt ook gekenmerkt door het feit dat het heel snel kristalliseert. De belangrijkste reden hiervoor is een hoog glucosegehalte en een lage luchtvochtigheid.  Vanwege het hoge gehalte aan glucose wordt het aanbevolen voor mensen die lijden aan hart-en vaatziekten, cardiovasculaire en coronaire schepen. In deze honing zit ijzer, kalium, magnesium, fenolzuren en flavonoïde, deze zorgen voor de versterking van de hartspier.

KOOLZAADHONING WERKING

Bovendien kan het een wondhelend effect hebben en kan het beschermend werken tegen infecties. Koolzaadhoning wordt aanbevolen bij vermoedheid en tijdens langdurig lichamelijk en geestelijk werk. Koolzaadhoning kan hoest verlichten en heeft ontgiftingseigenschappen. Het is heel gezond om elke dag rauwe honing te gebruiken.

Wil jij koolzaadhoning kopen? 
Bestel direct in onze WEBSHOP!

Volg ons op Facebook and Instagram!