rauwe honing kopen

BOSHONING

BOSHONING  

Afkomstig van het ongerepte poolse gebergte natuurgebied in de buurt van het Swietokrzyskie  National Park, is supervers van de oogst van dit jaar.

Bevat voornamelijk de nectar van bosplanten zoals  bosbessen, wilde roos, limoen en kamille, nectar van lindehoning en dennenbomen. Het wordt gekenmerkt door een hoog gehalte aan enzymen die verantwoordelijk zijn voor ontstekingsremmende eigenschappen.

Hierdoor kan het een antibioticum effect hebben Zoals alle honing bestaat het meestal uit eenvoudige suikers: glucose en fructose en wordt voornamelijk gebruikt in geval van lichamelijke en geestelijke uitputting. Het combineert helende effecten van nectar-honing en gezondheidseigenschappen van naaldbomenhoning. Het kan ook worden gebruikt bij infecties van de bovenste luchtwegen. 

Naaldbomenhoning kan ook helpen met nerveuze spanningen verminderen, ook zijn hoeveelheid antioxidanten is merkwaardig hoger dan bij andere honingsoorten. Natuurlijk voorkomende antioxidanten (A-A's) zijn belangrijke ingrediënten van het voedsel. De A-A's kunnen mensen beschermen tegen kanker, hart- en vaatziekten, neurodegeneratieve aandoeningen en verouderingsprocessen.


Meest verkocht:

Volg ons op Facebook and Instagram!