• GRATIS cadeau bij elke bestelling!⭐
  • Groot assortiment⭐
  • Top kwaliteit rauwe honing⭐
  • Vriendelijke klantenservice⭐
  • Snelle bezorging⭐
rauwe honing kopen

ACACIAHONING

Webwinkel Keurmerk

ACACIAHONING

Acaciahoning wordt door bijen aangemaakt uit nectar van de witte bloesems van de Acacia boom, die in Europa op de Poolse vlaktes en massa bloeit. De grootste groep in honing zijn echter koolhydraten: glucose en fructose. Acaciahoning bevat organische zuren, zoals gluconzuur, appelzuur en citroen, die de smaak van acaciahoning het meest beïnvloeden. Het aroma wordt ook bepaald door etherische oliën afgeleid van nectar. Er zijn in totaal meer dan 50 aromaten, waaronder aldehyden, esters en polyfenolische erin zitten. Afkomstig van het ongerepte poolse gebergte natuurgebied in de buurt van het Swietokrzyskie  National Park, is supervers van de oogst van dit jaar.

ACACIAHONING KOPEN

Acaciahoning kopen doe jij eenvoudig en snel bij Pure Honey. De acaciahoning is leverbaar in verschillende hoeveelheden:
Acaciahoning 250g
Acaciahoning 450g
Acaciahoning 1000g
Wil jij acaciahoning kopen?
Bestel direct in onze WEBSHOP!

 

Acaciahoning kopen

ACACIAHONING GEBRUIKEN

Drink bijvoorbeeld ’s avonds een kop warme melk of thee met wat acaciahoning om goed te kunnen slapen. Na het kristallisatieproces wordt de honing romig of helder. Acaciahoning kan ook worden gebruikt om huidziekten te behandelen. Meestal is het het meest nuttig bij etterende infecties. Goed genezen elimineert infecties. Heeft een diuretisch en reinigend effect op de urinewegen. Regelmatig geconsumeerd kan de immuniteit versterken. Acaciahoning kan ook worden gebruikt bij huidproblemen. Het is heel gezond om elke dag rauwe honing te gebruiken.

Acaciahoning

Acaciahoning

HEERLIJKE ACACIAHONING

Acaciahoning is beschouwd als een van de helderste soorten honing. Acaciahoning is in vloeibare vorm bijna kleurloos of licht strokleurig. Het heeft de vorm van een dikke siroop en de smaak is extreem mild. Acaciahoning is een zeer zoete honing die gretig wordt geconsumeerd door kinderen. De geur is intens maar aangenaam. Je ruikt de geur van acaciabloemen erin. Kristallisatie van honing is vanwege het hoge gehalte aan fructose erg traag. Het komt voor dat zelfs na een jaar vanaf de botteldatum honing nog steeds in halfvloeibare vorm kan zijn. Na het kristallisatieproces wordt de acaciahoning crème of geel.

ACACIAHONING SMAAK

Honing met een zoete en relatief milde smaak. Dankzij de lekkere smaak is accaciahoning de meest gegeten honing door kinderen. Dit product wordt aanbevolen voor spijsvertering, krampen, maagzuur en maag en darm problemen.  Honing bevat van nature gezonde enzymen, vitamines en mineralen.

ACACIAHONING WERKING

Acaciahoning heeft een versterkende werking. Het geeft je een oppepper als je je wat slap voelt, door de van nature aanwezige suikers. Dat kan ook goed tegen hoofdpijn werken. Van dit type honing is bijvoorbeeld bekend dat ze een bijdrage kan leveren aan de behandeling van ademhalingsziekten. Deze soort kan ook kalmerend en rustgevend werken. Acaciahoning heeft een lage antibioticum- en antibacteriële werking, maar het is een geweldige remedie tegen keelpijn, hoest en andere aandoeningen van de bovenste luchtwegen. 

Wil jij acaciahoning kopen?
Bestel direct in onze WEBSHOP!

Acaciahoning
Acacia boom
Bijen en acaciahoning

Volg ons op Facebook and Instagram!