• GRATIS cadeau bij elke bestelling!⭐
  • Groot assortiment⭐
  • Top kwaliteit rauwe honing⭐
  • Vriendelijke klantenservice⭐
  • Snelle bezorging⭐
rauwe honing kopen

LINDEHNING

Webwinkel Keurmerk

LINDEHONING 

Lindehoning wordt door deskundigen qua smaak als de beste honing beschouwd. Dit komt door de rijke inhoud. Deze honing is moeilijk om te produceren en is rijk aan ingrediënten die onze gezondheid volledig verbeteren. Afkomstig van het ongerepte poolse gebergte natuurgebied in de buurt van het Swietokrzyskie  National Park, is supervers van de oogst van dit jaar.

LINDEHONING KOPEN

Lindehoning kopen doe jij eenvoudig en snel bij Pure Honey. De lindehoning is leverbaar in verschillende hoeveelheden:
Lindehoning 250g
Lindehoning 450g
Lindehoning 1000g
Lindehoning kopen en snel thuis ontvangen? Bestel in onze WEBSHOP.

LINDEHONING SMAAK

Lindenhoning wordt door veel experts erkend als de lekkerste honing. Deze heerlijke honing heeft de typische geur en smaak van de linde. Lindehoning is ook vaak gekenmerkt  door een stevig aromatische, mintachtige smaak. Lindehoning kristalliseert niet erg snel en het is een keukenhoning bij uitstek. In vloeibare toestand is lindehoning meestal erg licht van kleur, maar kan ook groenachtig of olijfgroen zijn. Na kristallisatie wordt het echter crème of goudgeel.

Lindehoning

Lindehoning

LINDEHONING WERKING

Regelmatige consumptie van lindehoning kan ook het immuunsysteem versterken en slaapverwekkend werkenDe gunstige effecten van lindehoning komen het meest tot hun recht nadat het gemengd wordt in thee of melk. Het helpt je om bij te komen na een stressvolle dag. Zeker in een drukke periode kan deze honingsoort helpen om even te ontspannen. Als je last hebt van nervositeit, onrust of spanning moet je deze honing zeker eens proberen. Lindehoning is vaak gebruikt  voor verkoudheden, griep en problemen met de luchtwegen. Daarnaast werkt deze honingsoort ook verlichtend bij koorts en bronchitis. Het is heel gezond om elke dag rauwe honing te gebruiken. 

LINDEHONING GEBRUIKEN

Drink ’s avonds een kopje lindethee met lindehoning om beter te kunnen slapen. Een goede nachtrust is immers essentieel voor onze gezondheid. Laat de warme thee wel afkoelen voordat je de honing er in doet. Bij temperaturen boven de 40°C gaan de werkzame stoffen verloren. Wil je liever de honing niet combineren met een drank? Dan kan je ze altijd nog op een broodje of een cracker smeren. 

Wil jij lindehoning kopen?
Bestel direct in onze WEBSHOP!

Lindehoning

Lindehoning kopen

Volg ons op Facebook and Instagram!