rauwe honing kopen

LINDEHNING

LINDEHONING

Afkomstig van het ongerepte poolse gebergte natuurgebied in de buurt van het Swietokrzyskie  National Park, is supervers van de oogst van dit jaar.

Lindehoning wordt door deskundigen qua smaak als de beste honing beschouwd. Dit komt door de rijke inhoud. Deze honing is moeilijk om te produceren en is rijk aan ingrediënten die onze gezondheid volledig verbeteren. Lindehoning is vaak gebruikt  voor verkoudheden, griep en problemen met de luchtwegen. 

Regelmatige consumptie van lindehoning kan ook het immuunsysteem versterken en slaapverwekkend werkenDe gunstige effecten van lindehoning komen het meest tot hun recht nadat het gemengd wordt in thee of melk.Het helpt je om bij te komen na een stressvolle dag. Zeker in een drukke periode kan deze honingsoort helpen om even te ontspannen. Als je last hebt van nervositeit, onrust of spanning moet je deze honing zeker eens proberen.

Drink ’s avonds een kopje lindethee met lindehoning om beter te kunnen slapen. Een goede nachtrust is immers essentieel voor onze gezondheid. Laat de warme thee wel afkoelen voordat je de honing er in doet. Bij temperaturen boven de 40°C gaan de werkzame stoffen verloren. Daarnaast werkt deze honingsoort ook verlichtend bij koorts en bronchitis.


Meest verkocht:

Volg ons op Facebook and Instagram!