rauwe honing kopen

ACACIAHONING

ACACIAHONING

Afkomstig van het ongerepte poolse gebergte natuurgebied in de buurt van het Swietokrzyskie  National Park, is supervers van de oogst van dit jaar.

Honing met een zoete en relatief milde smaak. Dankzij de lekkere smaak is accaciahoning de meest gegeten honing door kinderen. Dit product wordt aanbevolen voor spijsvertering, krampen, maagzuur en maag en darm problemen. Je ruikt de geur van acacia-bloemen erin.Honing bevat van nature gezonde enzymen, vitamines en mineralen.

Acaciahoning heeft een versterkende werking. Het geeft je een oppepper als je je wat slap voelt, door de van nature aanwezige suikers. Dat helpt ook goed tegen hoofdpijn. Van dit type honing is bijvoorbeeld bekend dat ze een bijdrage kan leveren aan de behandeling van ademhalingsziekten. Ook werkt deze soort kalmerend en rustgevend.

Drink bijvoorbeeld ’s avonds een kop warme melk of thee met wat acaciahoning om goed te kunnen slapen.Na het kristallisatieproces wordt de honing romig of helder. Acaciahoning kan ook worden gebruikt bij huidproblemen.


Meest verkocht:

Volg ons op Facebook and Instagram!