rauwe honing kopen

BOEKWEITHONING

BOEKWEITHONING

Afkomstig van het ongerepte poolse gebergte natuurgebied in de buurt van het Swietokrzyskie  National Park, is supervers van de oogst van dit jaar.

Boekweithoning heeft een specifieke smaak en wordt om vele redenen aanbevolen voor de dagelijkse voeding. Het is een perfect alternatief voor gewone suiker. Je kunt het prima toevoegen aan thee, koffie, ontbijt. Bovendien is boekweithoning heel bekend om zijn positieve invloed op het lichaam. Boekweithoning kan de schadelijkheid van stimulerende middelen zoals koffie, nicotine en alcohol verminderen.

Het wordt ook gebruikt in verschillende soorten maskers en scrubs.Het bevat veel vitamines en micro-elementen. Boekweithoning is bekend van aanzienlijke hoeveelheid vitamine P. Deze is nodig voor het opnemen van vitamine C. In vergelijking met andere honingsoorten beschikt boekweithoning bovendien over 5,5 keer meer antioxidanten. Door gebruik te maken van deze honing zal je dan ook altijd kunnen rekenen op meerdere, interessante gezondheidsvoordelen. 

De werking van boekweithoning bij de preventie is bijzonder waardevol. Boekweithoning kan ook goed zijn voor bloedarmoede behandelingen. De donkere boekweithoning heeft een sterke, intense smaak en een krachtig aroma. De smaak is ook nog eens zeer uitgesproken, je proeft duidelijk een moutsmaak. Niet te vergelijken met andere honingsoorten.


Meest verkocht:

Volg ons op Facebook and Instagram!