• GRATIS cadeau bij elke bestelling!⭐
  • Groot assortiment⭐
  • Top kwaliteit rauwe honing⭐
  • Vriendelijke klantenservice⭐
  • Snelle bezorging⭐
rauwe honing kopen

Pure Honey is verkozen tot één van de 101 beste bedrijven en Startup's van Nederland!
Klik op de afbeelding en lees meer!

GRIEKSE HONING

Heidehoning
Webwinkel Keurmerk

GRIEKSE HONING

Tegenwoordig staat Griekse rauwe honing op één de eerste plaatsen voor de beste kwaliteit ter wereld, en dit omdat de rijke Griekse bijenteeltflora de bijen in staat stelt om verschillende honingrijke ingrediënten te creëren. De planten die gevonden worden binnen een straal van 3-5 km van de kolonies bepalen het type en de eigenschappen van honing. Het uiterlijk, de geur en de smaak van de gevarieerde elementen kenmerken de kwaliteit van elke honingsoort. In rauwe honing zijn meer dan 200 voedingsstoffen terug te vinden en het is rijk aan koolhydraten, ichnostocheia, eiwitten, aminozuren, enzymen en vitamine B die een bron van energie, vitaliteit, antioxiderende en anti-aging werking zijn en een belangrijke bijdrage leveren aan de bescherming van de gezondheid. Wij bieden verschillende soorten overheerlijke rauwe Griekse honing aan: Dennenhoning, Sparrenhoning, Eikenhoning Tijmhoning. Ben jij op zoek naar top kwaliteit rauwe honing? Bestel direct in onze WEBSHOP!

Griekse honing

We streven ernaar dat Griekse rauwe honing één de beste op de internationale markt is en zijn naam promoot met kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze producten zijn een belangrijke speler op de honingmarkt door de hoge kwaliteit. Ons bedrijf gelooft in vertrouwen, professionaliteit, teamwork, innovatie maar bovenal in hoge kwaliteit waarover niet te onderhandelen valt.

GESCHIEDENIS VAN GRIEKSE HONING

Griekse honing kopen

Het transport van bijen naar verschillende locaties in Griekenland maakt het verzamelen van rauwe honing van verschillende bloemen en honingdauw mogelijk, waardoor authentieke smaken worden gecreëerd waarbij het menselijk lichaam ook wordt beschermd; de bijenproducten bevorderen gezondheid en schoonheid, omdat de therapeutische eigenschappen uiterst belangrijk zijn en bijdragen aan een lang leven. In detail is rauwe honing een natuurlijke zoete substantie die in de oude Griekse wereld een speciale plaats had. In de mythologie gaf Zeus de nymf Melissa in het geheim puur honing, en de goden van de Olympus dronken ambrozijn dat echte honing bevatte. Hippocrates, de vader van de geneeskunde, en Dioscorides, de vader van de geneeskunde, steunden de voedingswaarde en geneeskrachtige waarde van honing, terwijl Aristoteles en Demokritos verwezen naar de gunstige eigenschappen voor de gezondheid en een lang leven. Hetzelfde dieet is door de eeuwen heen gebruikt door de Romeinen en later de Byzantijnen.

GRIEKSE HONING VERGELIJKEN TOT SUIKER

Echte Griekse honing is en blijft een suikerproduct. Dat betekent dat honing niet per se gezond is. Je moet er dus niet teveel van snoepen, al kan een beetje natuurlijk nooit kwaad. In honing zitten wel een aantal voedingsstoffen als vitaminen, mineralen en eiwitten die in gewone suiker niet zitten. Deze voedingsstoffen dragen bij aan een gezond dieet, maar hou er rekening mee dat je dit gezonde dieet niet op basis van alleen honing kunt realiseren. Honing is een ‘guilty pleasure’, net zoals bijvoorbeeld een borreltje in de avond. Geniet er met mate van.

Echte rauwe honing

RAUWE HONING LEVERT ENERGIE!

Wist je dat je van honing van de imker meer energie krijgt? Honing vormt een geheel natuurlijke bron van suiker en koolhydraten die het lichaam van energie voorzien. Ze vormen een hoeksteen van je uithoudingsvermogen en helpen vermoeide spieren tegen te gaan. Bij inspanningen als sporten zijn natuurlijke suikers van groot belang om te verhinderen dat het lichaam vermoeid raakt. Rauwe honing heeft daarnaast een positieve impact op je cholesterol: het helpt dit peil laag te houden.

DE ONVERVALSTE SMAAK VAN GRIEKSE HONING VAN DE IMKER

Griekse honing van de imker wordt gemaakt door bijen. De bijen produceren honing uit en voor zichzelf. Wist je dat er in Griekenland maar liefst 358 soorten bijen voorkomen? Reken hier onder meer wilde bijen toe, zoals wesp bijen en hommels, die geen honing maken. Deze leven niet in kasten, maar solitair. De honingbij is de bij die bekend staat om het produceren van honing. Vroeger kwam deze ook veel voor in het wild, maar inmiddels heeft deze veel hinder van ziekten. Rauwe Griekse honing wordt geproduceerd door de honingbij. Deze maken de honing aan de hand van de nectar die ze in bloemen vinden. Dit kan alleen in de lente en de zomer, niet in de winter of herfst, als er nauwelijks nog bloemen te vinden zijn.

GRIEKSE HONING KOPEN

Onze visie is om de authentieke honing van Griekenlandse uitzonderlijke natuurgebied, wereldwijd te promoten. Een toewijding aan kwaliteit is een van de drijvende principes van ons bedrijf. Leveren van hoogwaardige honing van de imker is voor ons zowel een wettelijke als een morele plicht jegens de consument. Het transport van bijen naar verschillende locaties in Griekenland maakt het verzamelen van honing van verschillende bloemen en honingdauw mogelijk, waardoor authentieke smaken worden gecreëerd waarbij het menselijk lichaam ook wordt beschermd.

In onze WEBSHOP kan je verschillende soorten rauwe Griekse honing kopen:

Volg ons op Facebook and Instagram!