• GRATIS cadeau bij elke bestelling!⭐
  • Groot assortiment⭐
  • Top kwaliteit rauwe honing⭐
  • Vriendelijke klantenservice⭐
  • Snelle bezorging⭐
rauwe honing kopen

PHACELIAHONING

Webwinkel Keurmerk

PHACELIAHONING

Phaceliahoning behoort tot bloemenhoning. Zoals alle honingnectar heeft het een heldere kleur en een sterk aroma. In de regel wordt het verkregen uit blauwe phacelia, die wordt beschouwd als de belangrijkste honingplant in Polen. Honing van de phacelia ruikt naar bloemen, het is donkergeel en licht zoet. Na het kristallisatieproces wordt echte phaceliahoning romig of helder. Afkomstig van het ongerepte poolse gebergte natuurgebied in de buurt van het Swietokrzyskie  National Park, is supervers van de oogst van dit jaar.

PHACELIAHONING KOPEN

Phaceliahoning kopen doe jij eenvoudig en snel bij Pure Honey. De phaceliahoning is leverbaar in verschillende hoeveelheden:
Phaceliahoning 250g
Phaceliahoning 450g
Phaceliahoning 1000g
Phaceliahoning kopen en snel thuis ontvangen? Bestel in onze WEBSHOP.

PHACELIAHONING SMAAK

Honing met een zoete en relatief milde smaak. Dankzij de lekkere smaak is phaceliahoning vaak gegeten honing door kinderen. Dit product wordt aanbevolen voor spijsvertering, krampen, maagzuur en maag en darm problemen. Je ruikt de geur van phacelia-bloemen erin. Honing bevat van nature gezonde enzymen, vitamines en mineralen.

PHACELIAHONING WERKING

Phaceliahoning is nuttig tijdens fysieke en mentale inspanning en kan helpen bij hart- en vaatziekten, de spijsvertering en tegen verkoudheden. Het versterkt het lichaam dankzij koolhydraten en het bacteriedodende effect ervan kan worden gebruikt door mensen met problemen van de bovenste luchtwegen bijvoorbeeld bij astma. Naast antiseptisch kan het ook onze lever beschermen. Het is de moeite waard om honing toe te voegen in drankjes en gerechten in plaats van suiker. Het is heel gezond om elke dag rauwe honing te gebruiken.

PHACELIAHONING GEBRUIKEN

Phaceliahoning kan direct met een lepel worden gegeten, gesmeerd worden op brood en aan fruitsalades en muesli worden toegevoegd. De phaceliahoning wordt ook heel vaak bij vleesmarinades gebruikt, aan soep toegevoegd en bij nog  veel meer. Regelmatige consumptie en de profylactische werking van rauwe honing kunnen je weerstand verhogen.

Wil jij phaceliahoning kopen?
Bestel direct in onze WEBSHOP!

Volg ons op Facebook and Instagram!