• GRATIS cadeau bij elke bestelling!⭐
  • Groot assortiment⭐
  • Top kwaliteit rauwe honing⭐
  • Vriendelijke klantenservice⭐
  • Snelle bezorging⭐
rauwe honing kopen

BLOEMENHONING

Webwinkel Keurmerk

BLOEMENHONING 

Bloemenhoning  wordt door bijen aangemaakt uit nectar van de verschillende zomer bloemen , die in Europa op de Poolse vlaktes en massa bloeit. Afkomstig van het ongerepte poolse gebergte natuurgebied in de buurt van het Swietokrzyskie  National Park, is supervers van de oogst van dit jaar. Doordat er nectar van veel verschillende soorten bloemen gebruikt wordt, bevat deze honing ook veel verschillende pollen. Dit is een u hele populaire en de meest gekozen honing op de markt.

BLOEMENHONING KOPEN

Bloemenhoning kopen doe jij eenvoudig en snel bij Pure Honey. De bloemenhoning is leverbaar in verschillende hoeveelheden:
Bloemenhoning 250g
Bloemenhoning 450g
Bloemenhoning 1000g
Bloemenhoning kopen en snel thuis ontvangen? Bestel in onze WEBSHOP.

BLOEMENHONING SMAAK

Hoe honing smaakt, hangt af van de plek waar de bijen hun nectar verzamelen. Doordat deze soort van verschillende soorten nectar gemaakt wordt, proef je een specifieke smaak van verschillende bloemen. Meestal is bloemenhoning zacht en mild van smaak. Bloemenhoning is perfect voor mensen die nog nooit honing hebben geproefd.

BLOEMENHONING WERKING

Deze honing is erg waardevol, omdat het grote hoeveelheden bio-elementen en natuurlijke enzymen bevat, die nuttig zijn in de herfst en de winter. Deze honingsoort is aanbevolen voor mensen met allergieën, zoals hooikoorts. Daarnaast hebben onderzoeken uit het verleden meermaals aangetoond dat deze honing ook een gunstig effect heeft op mensen die lijden aan astma.Bloemenhoning bevat bovendien veel gezonde enzymen, vitamines en mineralen. Regelmatig bloemenhoning eten kan de klachten van hooikoorts verminderen. 

BLOEMENHONING GEBRUIKEN

Geweldig voor gezichtsmaskers, scrubs en ontspannende baden. Vanwege de hoge voedingswaarde wordt het aanbevolen voor dagelijks gebruik, zowel voor kinderen als volwassenen. Het is heel gezond om elke dag rauwe honing te gebruiken. Deze natuurlijke en rauwe honing met de smaak van bloemen is de ideale basis voor dressings en marinades, lekker op een broodje met geitenkaas of in de muntthee.

Wil jij bloemenhoning kopen?

Bestel direct in onze WEBSHOP!

Volg ons op Facebook and Instagram!