• GRATIS cadeau bij elke bestelling!⭐
  • Groot assortiment⭐
  • Top kwaliteit rauwe honing⭐
  • Vriendelijke klantenservice⭐
  • Snelle bezorging⭐
rauwe honing kopen

ACACIAHONING

Webwinkel Keurmerk

ACACIAHONING

Acaciahoning wordt door bijen aangemaakt uit nectar van de witte bloesems van de Acacia boom, die in Europa op de Poolse vlaktes en massa bloeit. Afkomstig van het ongerepte poolse gebergte natuurgebied in de buurt van het Swietokrzyskie  National Park, is supervers van de oogst van dit jaar.

ACACIAHONING KOPEN

Acaciahoning kopen doe jij eenvoudig en snel bij Pure Honey. De acaciahoning is leverbaar in verschillende hoeveelheden:
Acaciahoning 250g
Acaciahoning 450g
Acaciahoning 1000g
Acaciahoning kopen en snel thuis ontvangen? Bestel in onze WEBSHOP.

ACACIAHONING SMAAK

Honing met een zoete en relatief milde smaak. Dankzij de lekkere smaak is accaciahoning de meest gegeten honing door kinderen. Dit product wordt aanbevolen voor spijsvertering, krampen, maagzuur en maag en darm problemen. Je ruikt de geur van acacia-bloemen erin.Honing bevat van nature gezonde enzymen, vitamines en mineralen.

ACACIAHONING WERKING

Acaciahoning heeft een versterkende werking. Het geeft je een oppepper als je je wat slap voelt, door de van nature aanwezige suikers. Dat helpt ook goed tegen hoofdpijn. Van dit type honing is bijvoorbeeld bekend dat ze een bijdrage kan leveren aan de behandeling van ademhalingsziekten. Deze soort kan ook kalmerend en rustgevend werken.

ACACIAHONING GEBRUIKEN

Drink bijvoorbeeld ’s avonds een kop warme melk of thee met wat acaciahoning om goed te kunnen slapen.Na het kristallisatieproces wordt de honing romig of helder. Acaciahoning kan ook worden gebruikt bij huidproblemen. Het is heel gezond om elke dag rauwe honing te gebruiken.

Wil jij acaciahoning kopen?
Bestel direct in onze WEBSHOP!

Volg ons op Facebook and Instagram!