rauwe honing kopen

BLOEMENHONING

BLOEMENHONING

Afkomstig van het ongerepte poolse gebergte natuurgebied in de buurt van het Swietokrzyskie  National Park, is supervers van de oogst van dit jaar.

Deze honing is erg waardevol, omdat het grote hoeveelheden bio-elementen en natuurlijke enzymen bevat, die nuttig zijn in de herfst en de winter. Doordat deze soort van verschillende soorten nectar gemaakt wordt, proef je een specifieke smaak.

Geweldig voor gezichtsmaskers, scrubs en ontspannende baden. Vanwege de hoge voedingswaarde wordt het aanbevolen voor dagelijks gebruik, zowel voor kinderen als volwassenen. Het is de meest gekozen honing op de markt. Deze honingsoort is aanbevolen voor mensen met allergieën, zoals hooikoorts. Daarnaast hebben onderzoeken uit het verleden meermaals aangetoond dat deze honing ook een gunstig effect heeft op mensen die lijden aan astma.

Doordat er nectar van veel verschillende soorten bloemen gebruikt wordt, bevat deze honing ook veel verschillende pollen. Regelmatig honing eten kan de klachten van hooikoorts verminderen. Bloemenhoning bevat bovendien veel gezonde enzymen, vitamines en mineralen.


Meest verkocht:

Volg ons op Facebook and Instagram!