echte honing bestellen

De imkerij

Bijenteelt is onze passie

Imkerij met traditie

De imkerij met traditie! Bijenteelt is een traditie die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Bij PureHoney kan je echte honing van de imker kopen.

Imkerij met traditie

Echte imkerij met passie voor bijen en gezonde honing...

De gezonde honing die wij aanbieden komt van een natuurlijke imkerij, opgericht in de vroege jaren '80 van de vorige eeuw in de buurt van het Swietokrzyski National Park. Tegenwoordig is dit een Natura 2000 gebied. Jarenlang was het een kleine imkerij, met verschillende bijenkolonies, waar veel ervaring is opgedaan. Tegenwoordig zijn ze vaardig genoeg om hun typische gezonde honing van de imker te delen met anderen. 

Wij winnen echte rauwe honing en zorgen voor de natuur

De imkerij met verstand van echte honing...

Door deze geweldige kennis van de natuur, gesteund door de professionele aanpak van de imkerij, garanderen wij de hoogste kwaliteit honing van de imker. De meeste van onze bijenkorven liggen in natuurlijke bossen en blijven op 1 plek staan, andere korven worden verplaatst naar bijvoorbeeld koolzaad, acacia en boekweit struiken, waardoor wij de hoogste kwaliteit honing van de imker verkrijgen. 

De specialiteit in onze honingshop - Naaldbomenhoning

Specialiteit van de imkerij...

De specialiteit van de imkerij is de naaldbomenhoning uit het hart van het Swietokrzyskie gebergte waar onze bijen leven. Daarnast bieden wij nog meer bijzondere soorten zoals Boekweithoning, Lindehoning, Bloemenhoning of Aaciahoning. Bij PureHoney.nl is mogelijk alleen echte rauwe honing van de imker kopen. 


Meest verkocht:

Volg ons op Facebook en Instagram !