• GRATIS cadeau bij elke bestelling!⭐
  • Groot assortiment⭐
  • Top kwaliteit rauwe honing⭐
  • Vriendelijke klantenservice⭐
  • Snelle bezorging⭐
honing kopen

WERKING

Honing van de imker

Antibiotische

Een natuurlijk antibioticum. Puur honing bevat in totaal meer dan 300 stoffen die de groei van micro-organismen kunnen afremmen en een natuurlijk antibiotisch effect kunnen hebben bij de behandeling van vele aandoeningen.

rauwe honing

Antibacteriële

Echte honing bevat waterstofperoxide,  een stof met bacteriostatische eigenschappen. Puur honing heeft antibacteriele werking. Het is aanbeloven om elke dag echte honing te gebruiken.

Honing gezond

Anti-allergische

Natuurlijke en echte rauwe honing bevat, in zijn samenstelling, verschillende stoffen, waardoor hij anti-allergisch kan werken. Wil jij weten waaneer is het goed om honing te gebruiken? HIER kan je recepten met echte honing zien.

Honing kopen

Kan bij zicht problemen helpen

Puur honing kan de druk in de oogbollen reguleren en kan ook micro-organismen die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van oogziekte bestrijden.

Honing online

Kan bij vermoeidheid helpen

Tijdens vermoeidheid, verhoogde fysieke inspanning, neurose en de eerste symptomen van depressie is het de moeite waard om puur honing te eten. HIER kan je recepten met puur honing vinden.

Honing

Kan bij metabolisme helpen

Puur honing kan het helpen tijdens maagzweren, problemen met het spijsverteringsstelsel of darmontsteking, kan ook de spijsvertering van de maag regelen.

Winkel met honing

Kan ontstekingsremmend werken

Natuurlijke en puur honing kan bij wondgenezing helpen, kan ook het risico op ademhalingsproblemen verminderen en geeft tegelijkertijd  verlichting. 

Rauwe honing kopen

 Kan de bloedsomloop ondersteunen

Echte rauwe honing, net als groene thee, kan de bloedsomloop reguleren en bleoddruk verlagen. HIER kan je puur honing in onze honingshop bestellen.

echte honing kopen

Kan de hersenen stimuleren

Glucose is een brandstof die de grijze cellen stimuleert. Dankzij het hoge glucosegehalte kan puur honing onze hersencellen stimuleren. Bij PureHoney kan je eenvoudig honing bestellen.


Volg ons op Facebook en Instagram !