• GRATIS cadeau bij elke bestelling!⭐
  • Groot assortiment⭐
  • Top kwaliteit rauwe honing⭐
  • Vriendelijke klantenservice⭐
  • Snelle bezorging⭐
honing bestellen

WAAROM HONING KOPEN?

Gezonde honing

Echte honing tijdens verkoudheid en griep...

Een traditioneel drankje gebruikt tegen verkoudheid is warm water met natuurlijke gezonde honing en citroen, vaak met de toevoeging van gember of kaneel. Minder smakelijke versie is warme melk met knoflook, rauwe honing en boter. Beide drankjes kunnen eke 3 uur worden gedronken. Bezoek onze webwinkel en bestel gezonde en echte honing van de imker online.

Honing tegen verkoudheid en griep

Rauwe is gezond en werkt goed tegen hoesten...

Kook water gedurende een kwartier met een gesnipperde ui. Na het afkoelen van het drankje: zoeten, uitpersen, een theelepel puur honing toevoegen en driemaal daags drinken: s'morgens, s'middags en voor het slapen gaan. Gehakte ui en knoflook, gemengd met gezonde honing, kunnen ook met een lepel worden gegeten..

Rauwe honing tegen hoesten

Gezonde honing van de imker tegen acne en huidvlekken...

Honing kan aan op de huid aangebracht worden. Natuurlijke honing heeft een sterk antibacterieel effect. De huid kan door de werking van de puur honing soms binnen paar dagen gereinigd zijn. Bovendien kan honing wonden drogen en irritatie bij ontstekingen verminderen. Op dit manier kan je gezondheid met rauwe honing verbeteren. BESTEL echte rauwe honing van de imker vandaag en geniet van natuurlijke producten.

Honing tegen huidvlekken

Rauwe honing helpt de huid beschermen bij brandwonden en zweren

Gaas, bedekt met honing, zorgt voor een vochtige omgeving voor de huid, voorkomt infecties, kan ook ongewenste geuren verwijderen en ontstekingen en zwellingen verminderen. Heb jij onze assortiment met verschillende soorten met rauwe honing gezien? BEZOEK dan onze webwinkel en bekijk volledige assortiment.

Honing bij brandwonden

Echte honing tegen droge huid...

Echte honing is een uitstekend igredient voor gebruikt tijdens het baden. Het heeft een verzachtend effect. Echte honing kan direct op de huid worden gebruikt of in water opgelost worden met toevoeging van badzeep/badolie. BESTEL nog vandaag lekkere rauwe honing uit gebergte gebied - Natura 2000.

Honing tegen droge huid

Last van droge lippen? Rauwe honing helpt je graag...

De lippen met echte rauwe honing insmeren en een paar minuten laten intrekken. Bij onze webwinkel naast echte en natuurlijke honing bieden wij ook natuurlijke cosmetica met honing, bijenwas en propolis. In onze WEBSHOP kun je rauwe honing kopen!

Honing tegen droge lippen

Tandvlees ontsteking? Echte rauwe honing is een oplossing

Honing van de imker die rechtstreeks op het tandvlees wordt gesmeerd, beperkt effectief de intensiverende pijn en vermindert de symptomen van ontsteking. Zo kan je gezondheid van je tandvlees op het natuurlijke manier vebeteren.
In onze webshop kan je veel informatie over rauwe honing vinden.

Honing tegen tandvlees onsteking

Honing van de imker tegen stress...

Kruideninfusen van bijvoorbeeld citroenmelisse, passievrucht en kamille zullen een sterker effect hebben als ze met rauwe honing worden gezoet. Vil jij stress in gezonde en natuurlijke manier verminderen? Probeer dan om elke dag Pure Honey naaldbomenhoning te gebruiken. Naaldbomenhoning kan tegen stres en vermoeidheid helpen. Bestel nog vandaag onze specialiteit - Naaldbomenhoning!

Honing tegen stress

Rauwe honing tegen darm  problemen...

Twee eetlepels gezonde honing, drie keer per dag, gedurende drie weken op een lege maag, zou een positiever effect kunnen hebben op de darmflora dan de meeste synthetische geneesmiddelen die zonder recept verkrijgbaar zijn. Vergeet niet, dat moet echte honing van de imker zijn!

Honing tegen darm problemen

Honing tijdens menstruatiecyclus...

Honing stimuleert de productie van omega 6-vetzuur, dat hormonale processen in het lichaam regelt. Een lepel honing opgelost in een glas warm water (max 40 graden) of kruidenthee vermindert de symptomem die gepaard gaan met menstruatie. Honing is heel erg gezond! HIER kan je recepten met honing vinden!

Rauwe honing tijdens menstruatiecyclus

Kater? Gebruik dan rauwe honing...

Het drinken van alcohol belast je lichaam en dat resulteert in bekende symptomen: uitdroging, dorst, hoofdpijn en misselijkheid. Een glas warm water drinken met versgeperste citroen en een theelepel echte honing kan hier bij helpen. Dit drankje kan dagelijks op een lege mag worden gedronken om het licham te reinigen. Bestel vandaag Naaldbomenhoning en geniet van de natuur.

Echte honing bij kater

Rauwe honing tegen droog haar...

Er zijn veel manieren om de conditie van je haar met rauwe  honing te verbeteren. Je kunt echte honing mengen met ei en minerale olie en een tiental minuten voor het baden aanbregen op droog haar. Je kunt ook mengsel maken van rauwe honing (een half glas) en olijfolie (een kwart glas). Na het bevochtigen van het haar, het mengsel aanbrengen en een half uur later intrekken. Daarna het haar goed uitspoelen en drogen.
HIER kan je ook natuurlijke shampoo met honing online bestellen.

Honing tegen droog haar

Rauwe honing  tegen veroudering van de huid...

Uitstekend masker voor de vermoeide huid: 3 eetlepels rauwe honing, 7 druppels teunisbloemolie. Voeg een druppel lavendelolie en sandelhoutolie toe. Breng het masker aan op en eerder gereinigde huid en laat het enkele tientallen minuten inwerken. Afspoelen met warm water. Het recept kan worden aangepast aan je voorkeuren door bijvorbeeld havermout, gemalen banaan en natuurlijke youghut toe te voegen. Het masker kan maximaal zes dagen in de koelkast worden bewaard. HIER heb je meer informatie over hoe honing werkt.

Echte honing tegen veroudering van de huid